Res de tu

Ivan F. Mula - Montse Rodríguez
  • 2023

Un monòleg teatral representat a dues veus sobre la superficialitat, la repressió, les aparences i la recerca incessant del sentir-se ple

Un monòleg teatral representat a dues veus sobre la superficialitat, la repressió, les aparences i la recerca incessant del sentir-se ple

  • Conflictes interns
  • La societat de les aparences
  • Romanticisme tòxic

Un jove estudiant de periodisme intel·ligent i introvertit tracta d’encaixar en un entorn universitari, masculí i superficial amb el qual no s’identifica, mentre amaga un secret que el turmenta: està enamorat de l’Óscar, el seu millor amic.  

 Coneix realment l’Óscar els desitjos ocults del seu amic? La tensió entre ells desencadenarà una sèrie de successos que canviaran la seva amistat per sempre, fent un mal irreparable a persones molt estimades per a ells i fins i tot posarà en perill les seves pròpies vides. 

 Res de tu és un espectacle únic dins de l’activitat Temporada Alta a l’aula, que està dirigit a estudiants de 4t d’ESO i batxillerats que participen a la cinquena edició del Torneig de dramatúrgia per a instituts del projecte educatiu A Tempo – Arts i Formació. Igual que els espectacles per a les aules, es programarà en horari lectiu. 

Fitxa artística

Fitxa artística

Companyia del No-Res 

Autoria: Ivan F. Mula 

Direcció: Montse Rodríguez Clusella 

Intèrprets: Roger Vilà i Mireia Sala 

Ajudant de direcció: Ferran Pérez Vila 

Escenografia i vestuari: Gina Moliné Vallès 

Disseny d’il·luminació: Raül Estany 

Espai sonor: Montse Rodríguez Clusella i Pia Nielsen 

Producció: Gerard Rodríguez 

Agraïments: La Casa del Rellotge i Cor a Cor 

Veure més
+ Info

TEATRE | EDUCACIÓ SECUNDÀRIA | CENTRES DE GIRONA I SALT

 

Un projecte de:                                                                Amb el suport de:                                                  Col·labora:

                                                                                  

Teatre de Salt
Durada: 1 h 30 min
Preu: Gratuït - Només disponible per als participants del Torneig d'instituts