Paisatges compartits

Shared Landscapes

Barneaud i Kaegi lideren aquest projecte europeu d’espectacles en entorns naturals

Barneaud i Kaegi lideren aquest projecte europeu d’espectacles en entorns naturals

Projecte europeu liderat per Caroline Barneaud (Théâtre VidyLausanne) i Stefan Kaegi (Rimini Protokoll), on conviden institucions i artistes a abandonar les ciutats, els teatres i els espais per “entrar en el paisatge”. Temporada Alta és un dels participants d’aquest projecte que acollirà enguany la inicitiva, després d’haver-se fet a Suïssa al festival d’Avinyó el passat 2023.
Set artistes de diferents nacionalitats i disciplines es reuneixen en un espai natural per fer dialogar l’art amb el paisatge que Temporada Alta ubicarà a Celrà. I si el paisatge fos un teatre? I si l’art no representés l’entorn, sinó que ens permetés experimentar-lo col·lectivament? Què està en joc avui en la nostra relació amb la “natura” i les seves representacions, i en la relació entre espais urbans i rurals, en un moment en què el nostre clima i recursos ens porten cap a una nova consciència de fragilitat i interdependència?

Fitxa artística

Fitxa artística

Creadors del projecte: Caroline Barneaud i Stefan Kaegi (Rimini Protokoll)
Artistes participants: Stefan Kaegi (Alemanya), Conde de Torrefiel (Catalunya), Ari Benjamin Meyers (Alemanya), Begum Erciyas i Daniel Kötter (Alemanya), Emilie Rousset (França), Chiara Bersani i Marco D’Agostin (Itàlia), Sofia Dias i Vitor Ruiz (Portugal)
Coordinació: Chloé Ferro, Monica Ferrari, Lara Fischer

Producció: Rimini Apparat i Théâtre Vidy-Lausanne
Coproducció: Bunker and Mladi Levi Festival (Eslovènia), Culturgest (Portugal), Festival d’Avignon (França), Tangente St. Pölten – Festival für Gegenwartskultur (Àustria), Zona K and Piccolo Teatro di Milano Teatro d’Europa (Itàlia), Berliner Festspiele (Alemanya) i Temporada Alta

Veure més
Preu: Pròximament a la venda