Criaturas domésticas

Lucía Trentini
  • Iberoamèrica 2022

Una experiència teatral íntima inspirada en 'Les criades' de Jean Genet

Una experiència teatral íntima inspirada en 'Les criades' de Jean Genet

L’obra resulta d’un procés de recerca desenvolupat en el subsol d’un hotel. Una experiència teatral que busca el contacte íntim i el diàleg directe amb l’espectador pel que es desenvolupa exclusivament per a una audiència amb un nombre reduït d’espectadors.

Una tragicomèdia inspirada en Les criades de Jean Genet que ens passeja per les zones més fosques de les relacions humanes, abordant com a eix les temàtiques de la violència, l’amor romàntic i la submissió Una comèdia grotesca amb una subtil crítica a la societat elitista, posa en escena tres dones domèstiques en la seva situació de servitud.

A través de l’humor aquestes dones ens narren com amb petits accidents domèstics podrien concatenar accions que esdevinguessin en morts ridícules, expressant així el desig de matar a les seves mestresses que abusen del seu poder enfront de la necessitat que elles viuen. Dividida en tres actes breus que donen ritme a la peça ens endinsem en els universos domèstics d’aquestes criatures.

Fitxa artística

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia d’escena: Lucía Trentini
Repartiment: Gloria Albalate, Begoña Caparrós i Lucía Trentini
Assessorament d’espai escènic e il·luminació: Lucia Acuña Arriaga

Temporada Alta Iberoamèrica:

Veure més
Temporada Alta Iberoamèrica
10 de febrer, 20:0010 de febrer, 21:1510 de febrer, 22:3011 de febrer, 20:0011 de febrer, 21:1511 de febrer, 22:3012 de febrer, 20:0012 de febrer, 21:1512 de febrer, 22:30
Sala Verdi (Montevideo)
Preu: Consultar web de la sala