Tot el que et cal saber sobre “Macho Man”

Macho Man és una instal·lació de teatre document creada per Àlex Rigola sobre les diverses cares de la violència masclista. El funcionament de l’espectacle és una mica diferent que els muntatges convencionals així que et volem explicar com funciona perquè no et perdis cap detall de la proposta:

  1. La instal·lació, situada al saló de descans del Teatre Municipal, està formada per 12 espais diferents. Cada un d’aquests, explica un tipus de violència masclista amb diferents llenguatges visuals i escènics.
  2. Hi entraràs en grups de 6 persones. A cada sessió programada (cada mitja hora), els grups hi anireu entrant cada 8 minuts i no coincidireu entre vosaltres
  3. Durant tot l’espectacle, hauràs de dur auriculars on, testimonis reals, t’aniran guiant al llarg de tot el recorregut. A més, també tindràs diverses indicacions visuals que caldrà que vagis seguint per no perdre’t cap detall
  4. Macho Man no és un espectacle participatiu però se’t demanarà que t’involucris en aquest viatge emocional i que transitis en l’espai escènic
  5. Tota l’experiència un cop hagis entrat dins la instal·lació, dura 55 minuts. Tingues en compte que, com que els grups entren cada 8 minuts, l’últim grup d’una mateixa sessió sortirà de l’espectacle 1h i 25 minuts més tard de l’hora que marca l’entrada. 
  6. És una experiència única, que s’estrena a Temporada Alta i que, durant tot el procés de creació, ha comptat amb la col·laboració d’Alba Alfageme, psicòloga especialitzada en violències masclistes
  7. Estem segurs de que és una proposta que et remourà, amb testimonis reals i que pot ferir la sensibilitat d’algunes persones. L’equip artístic considera que no és adient per menors de 15 anys.
  8. Vine a descobrir més sobre l’espectacle el proper 14/11 a les 19h al Teatre Municipal! Àlex Rigola i Alba Alfageme t’explicaran tot el procés de creació.

Qui són les víctimes de la violència masclista? Com reaccionen els poders davant la situació? Quines violències masclistes existeixen? Vine a veure Macho Man i descobreix les preguntes que Àlex Rigola proposta en aquest espectacle únic.

Consulta totes les activitats complementàries vinculades a l’espectacle aquí!