Temporada Alta obté el Premi Max de Noves Tendències 2012

El Festival ha esdevingut un important aparador de la producció escènica nacional i la porta d'entrada de les principals produccions estrangeres.

El comitè organitzador dels Premis Max de les Arts Escèniques concedeix el Premi Max 2012 de Noves Tendències a Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt. Amb els anys aquesta programació teatral s'ha convertit en un esdeveniment de referència i s'està fent un lloc entre els principals festivals de teatre europeus. Salvador Sunyer, director del Temporada Alta, rebrà el guardó durant la cerimònia de lliurament dels XV Premis Max, el proper 30 d'abril, al Teatro Circo Price de Madrid.

Al llarg dels seus vint anys d'història, Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt ha obtingut el reconeixement del sector i de la premsa especialitzada, que l'ha qualificat com "el millor festival de l'Estat espanyol". El festival és també una referència per la seva fórmula de gestió (promogut des de la iniciativa privada, amb el suport de l'Administració pública), de finançament (integra el sector privat, amb un club de mecenatge teatral propi) i, pel fet, de ser una plataforma de presentació i exhibició de les propostes més innovadores en les Arts Escèniques. Artistes com Jan Fabre, Angélica Liddell, Carles Santos, Krystian Lupa, Sidi Larbi Cherkaoui i Maria Pagés, Claudio Tolcachir, Baró d'Evel, Alain Platel o Christoph Marthaler hi han presentat les seves produccions i Isabelle Huppert, la companyia The Propeller d'Edward Hall, Claudio Tolcachir o William Kentridge entre altres han actuat per primer cop a l'Estat espanyol gràcies a aquest festival.