< Agost >

Seminari A TEMPO de Formació en Diversitat, Arts i Educació

Del 10 al 12 de novembre es celebrarà el Seminari de Formació en Diversitat, Arts i Educació en el marc del Festival. Una iniciativa inclosa en el projecte A TEMPO – Arts i Formació que  vol convertir-se en un punt de trobada i reflexió entre professionals de l'educació, artistes i creadors. Les jornades, organitzades per la Fundació La Ciutat Invisible, estan adreçades a professionals de les arts i l'educació, tot i que el primer dia estarà obert al públic en General. 


La primera jornada (10 de novembre) serà d'entrada lliure i comptarà amb la ponència inaugural de Toby Miller, que parlarà sobre Ciutadania Cultural. Aquest investigador és tota una eminència en el camp dels estudis culturals i les indústries creatives, amb un incís especial a la ciutadania cultural. Posteriorment hi haurà una presentació de projectes en funcionament a escoles i instituts de la província de Girona, formats per tàndems d'artistes i docents, que explicaran la seva experiència. Per acabar el dia, la filòsofa Marina Garcés parlarà sobre Educació i emancipació davant d'una fila zero d'experts del món de les arts, l'educació i les polítiques culturals.


L'endemà, dissabte 12 de novembre començarà la part més pràctica del seminari orientada a la formació professional. Hi haurà tallers de dansa amb Cesc Gelabert i amb Barbara Van Hoestenberghe i Lola Robles; una sessió plenària sobre intercanvis interculturals a través de les arts amb Charlotte Svendler; tallers d'improvisació i creació musical amb Oriol Ferré i Quico Pugés una proposta de Basket Beat, etc.


Diumenge es tancarà el seminari amb un taller de teatre amb Didier Ruiz de La Compagnie des Hommes i un taller sobre la pedagogia de l'escolta. 


Més informació i inscripcions