< Juliol >

Segueix per twitter la presentació del festival – 5 de setembre

A partir de les 12:30 ja podeu consultar la programació a la página web

La roda de premsa de presentació del festival  es podrà seguir també a través del twitter de Temporada Alta on podreu viure en directe les novetats de l’edició d’enguany. A partir de les 11:30 del 5 de setembre, no us perdeu els primers titulars. Teatre internacional, autoria catalana, creació contemporània, els grans noms de la dramatúrgia… Sigueu els primer a conèixer de primera mà les primeres declaracions de polítics i directors artístics.


A partir de les 12:30 Temporada Alta també publicarà tota la programació a la pàgina web. Podreu consultar informació de tots els espectacles i descarregar-vos el programa general.

Entrades a la venta a partir del 18 de setembre
La venda de paquets de descompte i d’entrades individuals s’activarà el dia 18 de setembre a les taquilles habituals i també, com a novetat d’aquest any, a través d’internet, a la pàgina web del festival. Recordeu que actualment ja hi ha a la venda alguns dels espectacles: Antonia Font, Incendis, Albert Pla, Aventura, Splenda, Racconto, The Divine Comedy i Ismael Serrano