< Juliol >

On pots trobar el programa de Temporada Alta?

Ets dels que t’agrada llegir la informació en format físic i no digital? Fas anotacions als marges, marques les pàgines i utilitzes post-its per tenir-ho tot controlat? No pateixis, t’expliquem a on pots trobar el programa de Temporada Alta!

A partir d’avui, 2 de setembre, podràs trobar el programa imprès de Temporada Alta als punts d’informació turística, ciutadana i biblioteques de Girona i Salt així com un gran nombre de comerços d’aquestes ciutats. Figueres, Olot, Banyoles, Cassà de la Selva, Quart, Bescanó, Celrà, Vilobí d’Ollnyar, Riudellots de la Selva, Caldes de Malavella, Torroella de Montgrí, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols són poblacions on també hem distribuït aquesta publicació.

Si ets de les comarques gironines podràs trobar el programa a la teva biblioteca i si el busques a Barcelona el trobaràs als principals teatres i equipaments culturals.

El proper 6 de setembre sortirà encartat amb El Punt Avui i el Diari de Girona i el proper 5 d’octubre sortirà un suplement especial, a La Vanguardia, on també publicarem la programació.

Els principals escenaris de Temporada Alta també en disposaran però en els seus horaris d’obertura habituals. El dia de la venda intensiva d’entrades, el proper 5 de setembre, el Teatre Municipal serà un dels punts on el podràs recollir de 9 de matí a 8 del vespre.

No el trobes?

D’altra banda, si en el moment del registre a la nostra base de dades ens has donat el teu consentiment i l’adreça postal també rebràs la programació a casa. Si encara no has fet i el vols rebre la propera edició INSCRIU-TE

Si ja has recorregut els llocs propers susceptibles a trobar la publicació i no has tingut sort et pots descarregar el programa en pdf AQUÍ