< Juliol >

Nous espectacles confirmats de Temporada Alta 2012

Divendres passat es van fer públics nous espectacles que es veuran enguany al Festival de Tardor de Catalunya, que comptarà amb una programació internacional d’una vintena d’espectacles de companyies provinents de 10 països diferents.

Entre aquests destaca l’espectacle de Guy Cassiers El cor de les tenebres (Duister Hart), la particular visió del creador i l’actor, escriptor i cineasta Josse De Pauw de l’obra de Joseph Conrad. Una altra de les perles internacionals és la coproducció catalana Forests, de Calixto Bieito i Marc Rosich, un espectacle experimental que recorre i troba nous sentits en els boscos de les diferents obres del dramaturg anglès William Shakespeare, i en el que treballen conjuntament actors catalans, amb Josep Maria Pou al capdavant, i britànics del Birmingham Repertory Theatre Company i de la Royal Shakespeare Company. Forests arribarà per primer cop a Catalunya després de la seva estrena al World Shakespeare Festival, coincidint amb l’Olimpíada Cultural 2012.

Al llarg d’aquests dos mesos i mig es podran veure a Girona i Salt espectacles com ara Dubte, amb Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula, L’habitació blava de David Hare, i Incendis amb direcció d’Oriol Broggi. A més, torna al festival Operetta de Cor de Teatre.

En l’apartat musical destaca l’estrena del nou espectacle d’Albert Pla, Manifestació i l’actuació  de Neil Hannon amb la seva The Divine Comedy. En el marc de Temporada Alta el grup mallorquí Antonia Font, presentarà oficialment el seu nou disc amb un repertori amb el qual garanteixen una renovació estilística.