< Juny >

Llagurt Temporada Alta

L’empresa gironina Llagurt ha creat el Llagurt Temporada Alta que conté maduixes fresques, ametlles i cons de xocolata, toppings addicionals de lacasitos i oreos i una base de xocolata negra. Amb la compra del Llagurt es pot omplir una butlleta i participar en el sorteig de 2 entrades dobles setmanals per veure un espectacle de TA. Els guanyadors d’aquest concurs es publicaran cada setmana a la web de Temporada Alta i a la web de Llagurt.

Per altra banda, 0,10 cèntims de cada Llagurt de Temporada Alta que es vengui es destinaran a un projecte social per a 20 nois i noies acollits en 4 centres de protecció gestionats per la Fundació Resilis. El Llagurt ha estat creat a partir de les propostes que els mateixos clients han triat en una enquesta publicada al seu facebook. El producte està disponible a les botigues de Girona (carrer argenteria núm. 3 i carrer migdia núm. 12), Barcelona (carrer Astúries num. 47) Sant Cugat (carrer Valldoreix núm. 49) i Vilanova i la Geltrú (Rambla núm. 63).

Llagurt és un projecte nascut fa dos anys de la mà de dues joves gironines que ofereix un iogurt ecològic que s’acompanya de fruita natural, galetes, cereals, xocolates, fruits secs…  Actualment, l’empresa Llagurt té 13 establiments i ha guanyat el Premi Girona Emprèn, Premi Bancaja Jóvenes Emprendedores, el Millor Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya i Premi al Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial.