< Juliol >

Les tres escoles de Girona Est treballaran durant tres anys amb A Tempo, dins d’Escoles Tàndem

Aquest dimecres al matí, s’ha presentat oficialment el Tàndem Girona Est, que vincula els equips de la Fundació Ciutat Invisible i Temporada Alta amb les escoles Font de la Pólvora, Vila-roja i Sagrada.

Forma part del projecte Escoles Tàndem, impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, que posa a col·laborar un centre educatiu amb una institució de referència i que té com a eix vertebrador aplicar estratègies innovadores, en aquest cas, a través de les arts escèniques. Conjuntament amb el claustre de professorat, els professionals d’A Tempo – Arts i Formació dissenyaran conjuntament estratègies innovadores que transformin l’organització de les escoles, els espais d’aprenentatge, la metodologia docent i la cultura de la comunitat educativa.

Aquesta iniciativa és fruit de l’èxit d’una primera experiència que  fa un any que s’està portant a terme a l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric de Salt, el qual es troba en el segon dels tres anys de col·laboració.

La presentació del projecte als mitjans de comunicació ha tingut lloc en una de les escoles del barri, a Font de la Pólvora, i ha comptat amb Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya La Pedrera; Joaquim Nadal, president de la Fundació La Ciutat Invisible, i les tres directores dels centres: Pilar Marco, directora de l’Escola Font de la Pólvora; Laura Chaparro, directora de l’Escola Vila-Roja i Susanna Berengena, directora pedagògica de l’Escola Sagrada Família.