La premsa radiografia Temporada Alta 2018 i marca els seus imprescindibles

La premsa pren el pols de la 26ª edició de Temporada Alta, abans de l’inauguració del Festival (aquest cap de setmana) ja s’han publicat diferents rànquings i recomanacions perquè vagis menys perdut a Temporada Alta 2018. Et recollim els articles més destacats i amb més noms propis que han aparegut les darreres setmanes a les pàgines de les publicacions més rellevants del país.

 • Time Out:
  Amb l’article Els imprescindibles de Temporada Alta 2018, Time Out ens proposa diferents espectacles a través d’una classificació de quatre temes: Fusió de teatre, música i dansa; Creació i avantguarda teatral; Dansa sense barreres i Creadors propers.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 • Entreacte:
  La revista de cultura Entreacte exposa en l’article Els imprescindibles de Temporada Alta 2018 una selecció de 16 espectacles de la programació.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 • Surt de casa:
  El portal digital de cultura fa una selecció de  vuit espectacles amb el post Els imprescindibles de Temporada Alta 2018.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 • Som Cultura:
  Amb l’article “Recomanacions per gaudir de Temporada Alta 2018”, el portal Som Cultura fa una recomanació de 10 espectacles indispensables.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 • ARA:
  El diari ARA classifica els espectacles en dos grups: Grans noms internacionals i Feminicidi i democràcia. Al mateix temps exposa una selecció dels cinc espectacles imprescindibles del Festival.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 

 

 • Núvol:
  Amb l’article “Amaia canta per Temporada Alta”, la revista digital Núvol explica la presentació d’enguany i fa un recull de diferents noms que apareixeran en escena.
  Clica aquí per veure la notícia

 

 • La República:
  El diari la República, amb l’article “Expressió lliure al Temporada Alta”, parla del festival i destaca les propostes teatrals més rellevants.
  Clica aquí per veure la notícia