< Juny >

Jordi Galceran semifinalista del primer combat del Torneig de Dramaturgia Catalunya vs Argentina

Ahir en la primera semifinal del Torneig de Dramatúrgia Catalunya vs Argentina, el català Jordi Galceran es va proclamar semifinalista amb el text El credito que va compatir amb La voz de Juana de Diego Faturos, avui serà el torn de David Plana que s'enfrontarà a l'argentí Francisco Lumerman. Les quatre funcions de Xavier Bobés i el seu Insomni  estan exhaurides. El mateix artista està omplint amb els seu taller, els alumnes de Timbre 4 estan "contents" de com es desenvolupa aquesta formació

La Setmana Catalana a la sala de teatre Timbre 4, Temporada Alta a Buenos Aires, es va inaugurar dilluns amb l’espectacle Striptease, Pere Faura es va tornar a “despullar” davant del d’un públic encuriosit i entusiasta. Dimarts, ovació després de veure Non Solum de Sergi López  el qual se'n va programar una nova funció el dimecres. 

Bones notícies, doncs, des de Buenos Aires. Aquests dies de "minifestival" han passat per aquesta prestigiosa Sala de teatre noms com Cecilia Roth, Dario Grandinetti , Javier Daulte o Federico Lupi. 
 
Segueix-nos a twitter al hashtag #taltaBBAA