Ens veiem obligats a modificar el preu de les entrades, per la pujada de l’IVA

Temporada Alta repercutirà l’augment de l’IVA aprovat pel govern central al preu de les entrades del festival d’enguany d’acord amb el que ha acordat la Federació Estatal d’Associacions d’Empreses de Teatre i Dansa (FAETEDA).

D’aquesta manera, a partir del dia 1 de setembre, el preu de venta al públic de les entrades i paquets del festival portarà repercutit l’IVA del 21% per comptes del tipus reduït que s’aplicava fins ara. Per tal d’evitar decimals, els preus s’arrodoniran a la baixa.

Al web del festival hi apareixen els preus amb l’augment de l’impost, però al Programa imprès  els preus  que s’hi mostren són amb l’IVA reduït perquè al moment d’imprimir la publicació encara no s’havia pres una decisió al respecte. Preguem disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar aquest fet.

El Festival Temporada Alta considera que la decisió de gravar l’IVA del 21% al preu de les entrades és un error que comportarà greus repercussions al conjunt de l’economia del sector cultural. Per tant, tant la direcció com els treballadors del Festival se sumen a la campanya: La cultura no és un luxe!