< Maig >

Elisabet Casanovas, Ferran Vilajosana i Xavi Pardo agafen les regnes del nostre IG

Aquest cap de setmana tornem a revolucionar les xarxes socials de Temporada Alta. A partir d’aquesta tarda, l’Instagram del Festival estarà gestionat per Elisabet Casanovas i Ferran Vilajosana, dos intèrprets de La Tendresa, espectacle que es podrà veure aquesta nit i durant el cap de setmana al Teatre Municipal de Girona i que també s’ha programat en diverses subseus del Festival. Cedim la xarxa social amb total llibertat perquè puguin explicar als seguidors detalls de la seva obra i perquè a la vegada documentin el seu pas per Temporada Alta. Demà, serà al torn de Xavi Pardo, periodista de Rac1, que ens explicarà el seu dia a dia cobrint el Festival. 

El nou projecte, que rep el nom de ‘Et donem l’Instagram de Temporada Alta’, consisteix en oferir la gestió de les stories d’Instagram durant 24 hores a una persona vinculada amb el Festival, perquè puguin mostrar, des del seu punt de vista, la seva experiència a TA.

La iniciativa també s’obrirà a espectadors i persones anònimes o més conegudes que assisteixen al festival amb més o menys regularitat. Fins al moment, s’ha apropiat de les xarxes del Festival l’actor Francesc Cuéllar, un dels protagonistes de l’espectacle del projecte #Artèria, Livalone.