< Juny >

Cristina Clemente guanya el tercer combat del Torneig de Dramatúrgia

Ahir, dilluns, es va celebrar el tercer combat del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana que van disputar Cristina Clemente i Roger Torns. El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el text de Clemente, Les ulleres de mirar carregadors  interpretat per Laura Aubert i Francesc Ferrer: una peça reivindicativa i irònica sobre la lluita feminista que porta sobre l’escenari un diàleg entre carregadors i telèfons mòbils i posa en qüestió quina és la tasca més important entre ells dos, concloent que un no pot existir sense l’altre. Clemente es va imposar a Roger Torns que va presentar Cap líder un text que explicava la relació entre una empleada (la neboda) i la seva cap (la tia) en una empresa família. La neboda orquestra una revolta que acaba amb un final inesperat i tràgic. Tot plegat interpretat per Mamen Duch i Paula Blanco.

Clemente passa, per tant,  a la primera semifinal que es celebrarà el pròxim 12 de novembre  i s’enfrontarà a Daniela Feixas (guanyadora del primera combat).

Ahir, tot plegat va estar conduït per una divertida Yessi  (Estel Solé) que va posar emoció a l’eliminatòria amb un personatge que va tornar arrencar els somriures a platea entre els que hi havia 3 dels presentadors històrics de l’enfrontament, els dramaturgs Jordi Casanovas, Cristina Clemente i Clàudia Cedó.

Segueix les novetats del Torneig a les nostres xarxes socials: #TorneigTA

EL CALENDARI

Propers combats:

5 de novembre: Jordi Oriol vs. Joan Fullana

Semifinals:

12 de novembre: Daniela Feixas vs. Cristina Clemente

19 de novembre: Marta Aran vs. guanyador del 4art combat

Gran final: 

10 de desembre