< Agost >

Busquem crítics joves!

Tens entre 18 i 30 anys, t’agrada escriure, t’apassionen les arts escèniques i vols formar-te com a crític escrivint sobre espectacles de Temporada Alta?
Ets #Novaveu!

Fins el 14 de setembre et pots inscriure enviant un correu a novaveutalta@recomana.cat indicant el teu nom, cognom, edat, telèfon mòbil  i el motiu de perquè et vols convertir en crític jove del Festival.

Després de l’èxit de la iniciativa en la passada edició de Temporada Alta, tornem a fer una crida als joves amb ganes de veure, escriure, analitzar i recomanar espectacles de la programació del Festival. L’objectiu és la creació i tutorització d’un grup de crítics joves interessats en la redacció i l’anàlisi crític de les obres. Una iniciativa, #Novaveu Girona, que impulsem conjuntament amb la plataforma de crítics Recomana, que ja està funcionant amb èxit a Barcelona i que ara repetim a Girona. A través de #Novaveu, no només volem incentivar la participació del públic més jove al Festival sinó que també us volem garantir un seguiment professional perquè pugueu desenvolupar les vostres capacitats crítiques i crear comunitat entre vosaltres.  La primera trobada serà el proper 21 de setembre al matí, t’hi apuntes?