< Agost >

#AntiVirusTA, píndoles d’arts escèniques per gaudir des de casa

Aquests dies de confinament i de sales teatrals tancades, no volíem deixar de gaudir de les arts escèniques i és per això que presentem la iniciativa #AntiVirusTA a través del canal de Youtube de Temporada Alta. Ens hem posat en contacte amb artistes i companyies amigues del festival per demanar-los si els venia de gust enregistrar des de casa petites gravacions per compartir: una poesia, un monòleg, una coreografia… qualsevol proposta és bona.

Avui estrenem #AntiVirusTA amb les aportacions de Pere Arquillué, Vicky Peña, Francesc Orella, Jordi Martínez, CaboSanRoque + El Niño de Elche, Lluís Marco, Francesc Cuéllar i Sol Picó. Per exemple, Sol Picó avança als espectadors un petit fragment del seu nou espectacle, Malditas plumas, que havia d’estrenar-se el 26 de març al Teatre Nacional de Catalunya. Així doncs, en aquests temps difícils derivats del COVID-19, els artistes s’uneixen sota el paraigua de Temporada Alta per regalar-nos cultura i contribueixen a fer-nos la situació més agradable a tots plegats, de manera completament desinteressada.

Altres atistes ja han manifestat la voluntat de sumar-se a la iniciativa, com ara  Julio Manrique, Àgata Roca, Sergi López, Blai Mateu, Camille Decourtye, Lluís Homar, Sílvia Pérez Cruz, Mario Gas, Elisabet Casanovas, Tortell Poltrona, David Selvas, Sílvia Munt, Sílvia Pérez Cruz, Hermanos Oligor y Microscopía, Clara Segura, Marta Marco, Meritxell Yanes i Míriam Iscla. A partir d’avui, anirem penjant les píndoles de manera progressiva al canal de Youtube del festival, així com també a través d’Instagram, Facebook i Twitter.