5 col·loquis post-funció de “Mili KK”

Mili KK és una obra inclosa dins el cicle de Teatre Verbatim que programa Temporada Alta. En aquest cas l’espectacle, que s’estrena al Festival, parteix del testimoni fidel i de primera mà d’insubmisos, militars, periodistes, jutges i polítics que van viure els anys vuitanta, a Espanya i la desobediència civil que va aconseguir l’abolició del servei militar obligatori.

Després de cada funció, podràs participar en els debats post funció per aprofundir en la temàtica de l’obra. En els col·loquis col·laboraran diversos estudiosos i activistes que coneixen i han estudiat el moviment Mili KK:

Dimecres 28 de novembre : Martí Olivella, membre de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i de l’associació Josep Vidal Llecha (Memorial per la Pau).
Dijous 29 de novembre: Pepe Beunza, primer objector de consciència a l’estat espanyol i activista
antimilitarista.
Divendres 30 de novembre: Roger Obon, antic membre del MOC (Moviment d’Objecció de Consciència).
Dissabte 1 de desembre: Josep Maria Moragriega, un dels primers insubmisos jutjats a l’estat espanyol i columnista d’El País
Diumenge 2 de desembre: Carlos Angel García, llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Màster en Història Contemporània i Doctorat en Història Comparada, Política i Social i Jordi Muñoz,  membre de la campanya desmilitaritzem l’Educació i del moviment antimilitarista