< Maig >

4 raons per veure ‘Veus que no veus’

  1. L’obra uneix creadors de primer nivell: Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014), Noël Olivé, actriu igualadina, i direcció de Joan Arqué, artista, dramaturg, director i guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de circ 2016 (a la cia Rhum&cia).
  2. Perquè l’espectacle vol capgirar la tradició del circ. Què passa quan els números de pallassos clàssics es fan amb pallasses? El circ de sempre, en clau femenina.
  3. La crítica en diu meravelles. Marcel Barrera, de Recomana, en deia: Pepa Plana està magnífica i extraordinària. L’energia, la riquesa dels seus gestos, els infinits recursos que demostra, el ritme sobre l’escenari, el moviment que acompanya cada paraula, el contrast d’estats d’ànim i, en definitiva, la comunicació de Pepa Plana sobre l’escenari són potentíssims i fan d’aquest espectacle un dels millors de la seva carrera. Llegeix la resta de crítiques aquí!
  4. En definitiva, no et pots perdre aquest muntatge si tens ganes de veure una obra que et farà reflexionar, emocionar però també pixar-te de riure des del primer moment.