< Juliol >
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Manel

Presentació del nou disc

Salt, 29 de novembre

La Mirona

2019

El grup barceloní presenta el seu cinquè àlbum. El primer amb segell propi: Ceràmiques Guzmán

Cada cop que celebren el naixement d’un nou àlbum, el quartet Manel fan parada a Temporada Alta per donar a conèixer la nova criatura. En aquesta ocasió tampoc no fallen: després d’haver presentat Jo competeixo l’octubre del 2016, en el marc de la gira més exitosa i llarga de la seva carrera, la banda formada per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé ve a presentar el cinquè àlbum. Després de l’aire rock d’Atletes, baixin de l’escenari (2013) i els registres més electrònics de Jo competeixo (2016), i amb l’atenció sempre posada en l’orfebreria de les lletres, la banda barcelonina presenta un disc covat des del seu propi segell discogràfic, també nou: Ceràmiques Guzmán, en referència a una cançó del primer àlbum.

 

Fitxa artística

  • Formació: Guillem Gisbert (guitarra i veu), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix) i Arnau Vallvé (bateria)
  • www.manelweb.com

DEL MATEIX GRUP

Jo competeixo (TA16), Atletes, baixin de l’escenari (TA13)

La Mirona

25€ (anticipada) / 28€ (taquilla) No numerat

Durada: 1 h 40 min


NOVEMBRE

divendres, 29
– 22:00


L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d’omplir un full de responsabilitat.

Més informació

Cançó a Cançó Spotify Entrevista (Vídeo) Entrevisa 2 (vídeo) Videoclips

Fotos