mercat de les flors

Mercat de les Flors

C/ de Lleida, 59, 08004 Barcelona Telèfon: 932 56 26 00
Barcelona

El Mercat de les Flors de Barcelona és un epicentre de la dansa contemporània i les arts escèniques a la ciutat. Situat en un edifici emblemàtic, antigament un mercat de flors, aquest espai ha estat renovat i adaptat per convertir-se en un referent cultural.

La seva programació abasta una àmplia gamma d’espectacles, incloent-hi produccions de dansa contemporània, teatre físic, performance i altres expressions artístiques innovadores. Amb una aposta clara per la diversitat i la qualitat, el Mercat de les Flors presenta treballs de creadors locals, nacionals i internacionals, oferint una visió panoràmica de la vibrància i la experimentació en les arts escèniques contemporànies.

A més de les funcions habituals, el Mercat de les Flors també acull residències artístiques, tallers, seminaris i altres activitats que fomenten el diàleg i la col·laboració entre artistes i públic. Aquesta interacció dinàmica enriqueix l’experiència dels visitants i contribueix a la difusió i l’apreciació de les arts escèniques.

Amb les seves sales de diferents dimensions i una atmosfera acollidora, el Mercat de les Flors ofereix un entorn ideal per a la descoberta i la immersió en el món de la dansa i el teatre contemporanis. És un lloc on la creativitat floreix i on els límits de l’expressió artística són desafiats i celebrats.

L'espai no té esdeveniments programats properament