Cinema Truffaut

Cinema Truffaut

Es troba a: El Modern. Centre Audiovisual i Digital
  C/Nou del teatre, 16 - 17001 Girona
  T. +34 972 22 50 44
Girona i Salt

El Cinema Truffaut de Girona és una icona de la cultura cinematogràfica a la ciutat, oferint una experiència única als amants del cinema. Situats en el cor de Girona, aquest cinema independent es distingeix per la seva programació eclèctica i la seva dedicació a oferir una selecció de pel·lícules de qualitat per a tots els gustos i edats.

Amb les seves diverses sales de projecció, el Cinema Truffaut ofereixen un ampli ventall de pel·lícules, des de les produccions independents i de festival fins a les superproduccions comercials. Aquesta varietat reflecteix l’interès del cinema per abraçar la diversitat i la creativitat, i ofereix als espectadors la possibilitat de descobrir noves veus i perspectives cinematogràfiques.

L’atmosfera del Cinema Truffaut és acollidora i familiar, creant un ambient propici per a la immersió en el món del cinema. El servei personalitzat i l’atenció als detalls fan que els espectadors se sentin atesos i ben cuidats durant la seva estada al cinema.

A més de les projeccions regulars, el Cinema Truffaut també organitzen cicles temàtics, retrospectives i esdeveniments especials, que enriqueixen encara més l’experiència cinematogràfica dels espectadors i fomenten el debat i la reflexió sobre el món del cinema.

En resum, els Cinema Truffaut de Girona són molt més que un simple cinema; són un espai de trobada per als amants del cinema, un lloc on la passió per la setena art es converteix en una experiència compartida i memorable.

L'espai no té esdeveniments programats properament