Centre Cultural La Mercè

Centre Cultural La Mercè


  Pujada de la Mercè, 12 - Girona 17004
  T. +34 972 22 33 05
Girona i Salt

El Centre Cultural la Mercè, situat al cor de Girona, és una emblemàtica institució que fusiona la tradició i la modernitat per oferir una experiència cultural única. Amb les seves arrels profundament arrelades a la història de la ciutat, el centre és un punt de trobada per a la comunitat local i un destí imperdible per als visitants.

Les seves instal·lacions es troben en un edifici històric que ha estat meticulosament restaurat i adaptat per al seu ús com a centre cultural. Amb una combinació d’elements arquitectònics tradicionals i espais contemporanis, ofereix un entorn inspirador per a una àmplia gamma d’activitats culturals.

El Centre Cultural la Mercè acull una variada programació que abasta arts escèniques, exposicions d’art contemporani, concerts, conferències i tallers creatius. Aquesta diversitat d’esdeveniments reflecteix la riquesa i la vitalitat de la escena cultural de Girona, i ofereix una oportunitat per a persones de tots els gustos i edats per involucrar-se i gaudir de les arts.

A més de les seves activitats programades, el centre també és un espai de trobada per a artistes locals i internacionals, proporcionant un lloc per a la creació, la col·laboració i el diàleg cultural.

Amb la seva atmosfera acollidora i la seva dedicació a la promoció de la cultura, el Centre Cultural la Mercè és un veritable tresor per a la ciutat de Girona i un punt de referència per a tots aquells que valoren les arts i la creativitat.

L'espai no té esdeveniments programats properament