Postfunció · Entre chien et loup

Christiane Jathay
  • Side activities 2021

Tens ganes de parlar amb una de les creadores internacionals més interessants del moment?

Tens ganes de parlar amb una de les creadores internacionals més interessants del moment?

Aquesta postfunció és una oportunitat única per parlar amb Christiane Jatahy, i comentar què t’ha semblat aquesta adaptació lliure del Dogville de Lars von Trier.

Christina Jatahy, una de les creadores brasileres amb més renom internacional -ara mateix artista associada a l’Odéon-Théâtre de l’Europe de París i el  Schauspielhaus de Zúric- adapta lliurement la celebrada Dogville de Lars von Trier per continuar amb el discurs polític i social que dominava el seu anterior muntatge, O agora que demora, presentat el 2019 en Temporada Alta. Grace, la protagonista, fuig d’un règim totalitari i troba refugi en un teatre on un grup de comediants es troba immers en l’adaptació de la pel·lícula per treballar la idea de l’acollida dels forasters. Una situació ambigua on la directora d’escena i cineasta torna a experimentar amb el seu inimitable llenguatge híbrid entre el teatre i el cinema.

+ Info

Organitza: el-club-300x89.jpg

Dinamitza: logorecomana.jpg

6 November, 22:00
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club
Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l'espectacle
L'activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l'espectacle. Després de la funció, queda't a la butaca i espera instruccions del personal de sala
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...