Postfunció · Els àngels no tenen fills

Clàudia Cedó
  • Side activities 2021

Després de la funció, queda't a compartir la teva experiència!

Després de la funció, queda't a compartir la teva experiència!

“Quan coneixes a una persona amb discapacitat, t’adones de seguida que té alguna cosa especial. Et fa aprendre el que realment importa de la vida. Aquest esperit de superació… aquesta mirada pura. Aquest bon humor i aquest amor que desprenen sempre! Nosaltres acostumem a anar estressats. Ells no! Ells et fan fixar-te en els detalls, et fan somriure… perquè, és clar… pobrets. Són àngels.”

Què legitima a una part de la societat a decidir sobre els drets sexuals i reproductius d’una altra part? Què fa creure a una part de la comunitat que és més vàlida que una altra per a la maternitat/paternitat? Quins són els paràmetres que determinen qui seria o no seria una bona mare? Pot una dona amb diversitat psíquica ser mare? Pot ser-ho en la nostra societat actual?, amb les ajudes socials actuals? Què passa amb els drets dels infants, fills d’aquestes dones? Éssers que no tenen maldat, que han vingut a la terra per fer-nos aprendre coses de nosaltres mateixos: àngels.

I els àngels no tenen sexe, ni tenen fills.

Les tres sessions del muntatge que es realitzen en el marc de Temporada Alta compten amb un col·loqui postfunció organitzat per La Planeta.

+ Info

Organitza: Sala-La-Planeta-1-150x150.png

Amb la participació de:

Divendres 3/12 · Joan Orriols, professor i pare amb discapacitat física

Dissabte 4/12 · Estrella Gil, mare amb paràlisi cerebral

Diumenge 5/12 · Imma Cateula, mare amb diversitat amb una filla amb diversitat i Eva Jacomet, educadora referent de la Fundació Ramon Noguera

3 December, 21:154 December, 21:155 December, 19:15
Activitat sense requeriment d'inscripció prèvia
Activitat dirigida únicament a persones que tenen entrades per veure la funció corresponent a casa col·loqui
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...