Històric 2003

La col·laboració amb la Generalitat

Després d’onze anys rebem per primera vegada el recolzament de la Generalitat de Catalunya. El govern català reconeix la nostra importància com a porta d’entrada de muntatges internacionals a Catalunya i els resultats de les tasques realitzades pel que fa a la producció d’espectacles. Una vegada més, oferim una programació de gran qualitat. Hi actuen Lluís Pasqual, Eduardo “Tato” Pavlosky, Patrice Chéreau, Peter Stein, Peter Brook, Mercè Sampietro o Vicky Peña, entre d’altres.

Espectacles: 42 (+ cinema)
Coproduccions: 8
Estrenes: 21
Espectadors: 23.843 (total) / 91,80% (ocupació)
 Sales: 4 (+ cinema)
Pressupost: 523.762,65 €

Cartell 2003, Ferran Adrià – Francesc Guillamet

Ferran Adrià és un dels cuiners més reconeguts internacionalment, gràcies a les seves propostes creatives, inesperades, originals i avantguardistes. Format en els fogons de moltes cuines, no és fins a la dècada dels 80 que entra a formar part de l’equip de Juli Soler al restaurant El Bulli, del qual n’esdevindrà el primer Cap de Cuina i on, amb els anys, obtindran el reconeixement al seu esforç i treball amb la concessió de tres estrelles Michelin.
La cuina creativa d’Adrià ens la presenta a través de les fotografies de Francesc Guillamet, creador empordanès especialitzat en fotografia gastronòmica (autor de les imatges que il·lustren els llibres de cuina de Ferran Adrià) que aconsegueix un treball ple de força, de contrastos i sensacions.
Pel que fa a l’elaboració de Ferran Adrià pel cartell de Temporada Alta, aconsegueix unir el teatre amb la gastronomia ja que ambdós són arts efímers. Es tracta d’un núvol amb menta, coco, curri i tamarinde: tothom que ha passejat alguna vegada per les Fires de Girona, ha vist aquests grans núvols de sucre, i com és habitual, Adrià ha donat una altra volta de rosca presentant aquesta llaminadura per als adults.