Històric 1998

Temporada Alta ja és un Festival Internacional

Malgrat comptar tan sols amb el finançament dels ajuntaments de Girona i Salt, i de les empreses del Club de Mecenatge, aconseguim estrenar i coproduir un gran nombre de companyies estrangeres. Els espectacles de Misia, Irina Brook i Philippe Gaulier en són una mostra.

Espectacles: 25 (+ cinema)
Coproduccions: 0
Estrenes: 9
Espectadors: 15.018 (total) / 81,98% (ocupació)
Sales: 3 (+ cinema Truffaut + carrer)
Pressupost: 35.669.836 pesetas

Cartell 1998, Àngel Jové  

Membre del grup que formaven Jordi Galí, Sílvia Gubern, Antoni Llena i Albert Porta (un grup de vocació innovadora i renovadora, una clara alternativa a les tendències informalistes de l’època), Jové fou un dels primers artistes conceptuals catalans. Un cop disgregat el grup, cadascun d’ells pren el seu propi camí, i Jové comença a treballar amb materials i suports de diferents procedències, un arte povera molt particular amb un clar referent metafísic i reflexiu.
A banda dels treballs pictòrics i els conceptuals, també treballa amb el collage, l’escultura, les instal·lacions, els fotomuntatges, el vídeo o les performances, i en tots aquests camps, el misteri, el buit i el trencament entre natura i cultura hi prenen forma.
En molts treballs, com en el del cartell de Temporada Alta, manipula imatges fotogràfiques treballant amb elles i aportant-hi un nou significat: l’encanteri d’una mirada de pedra que ens mira, l’ús d’aspectes de l’art tradicional completament contemporanis.