< Agost >

Fes-te voluntari!

Viu des de dins Temporada Alta. Coneix a persones amb qui compartir l’afició pels esdeveniments culturals. Entra en contacte amb artistes i companyies de primer nivell nacional i internacional.

Què significa ser voluntari de Temporada Alta?

L’èxit del Festival no seria possible sense la complicitat i la implicació dels voluntaris. Ser voluntari et permet participar en el procés de creació i execució del Festival, ser part activa de Temporada Alta i viure un ambient cultural dinàmic, al mateix temps que pots conèixer com es gestionen la comunicació, la producció i l’organització d’esdeveniments culturals.

Aquest any, degut a les circumstàncies sanitàries actuals, el Festival serà diferent. Estem treballant en definir com organitzarem l’equip de voluntaris i quines seran les tasques concretes, aviat podrem informar-te de totes les novetats. De moment, busquem persones de tots els perfils, a partir de 18 anys, amb ganes de participar-hi i amb inquietud per les arts escèniques.

Quins són els passos per fer-se voluntari de TA20?

1. Inscriu-te ara en aquest formulari, tens temps fins el 30 de maig de 2020.

2. Estem preparant una sessió informativa i el format que ha de tenir. T’informarem aviat dels detalls però recorda que per assistir-hi cal que t’hagis inscrit prèviament al formulari.

3. Com a voluntari seràs seleccionat després de la trobada informativa amb professionals del Festival. 

4. Gaudeix de l’experiència #TA20.

Amb què pots ajudar-nos?

Com a persona voluntària, col·laboraràs amb tres departaments de Temporada Alta de manera transversal: comunicació, producció i mecenatge. Com a conseqüència de la situació actual, el Festival serà diferent i segurament també hi haurà novetats en les tasques que t’assignarem.

Volem que puguis viure el Festival en primera persona i que col·laboris, aprenguis i gaudeixis de les diverses branques de Temporada Alta. De manera rotativa col·laboraràs amb diversos departaments al llarg del Festival i tindràs l’oportunitat de formar-te i descobrir com és realment Temporada Alta darrera el teló. A més, és una gran ocasió per conèixer amants de les arts escèniques com tu!

Formar part de l’equip de voluntaris requereix nivells de disponibilitat diferents, et demanarem la teva disponibilitat a l’hora de realitzar la inscripció i de manera prèvia a l’assignació per tal de poder-te destinar a col·laboracions que s’adaptin al teu compromís.

El programa cultural de TV Girona AtrapaMozzzques ha dedicat aquest reportatge a la Mònica, voluntària de TA19

Com ens ajuden els voluntaris?

Suport a l’equip de comunicació: quan et toqui col·laborar en tasques de comunicació, donaràs un cop de mà a l’hora d’atendre al públic, en la relació amb la premsa, ajudaràs en la preparació i desenvolupament de les activitats complementàries i col·laboraràs als espais de participació dels espectadors com l’Enganxa’t a TA.

Suport a l’equip de producció: quan et toqui ser voluntari de producció, col·laboraràs fent d’enllaç entre les companyies i el Festival, ajudaràs al personal de sala abans, durant i després de la funció i donaràs un cop de mà en el repartiment de material com per exemple els programes de mà.

Suport a l’equip de mecenatge: les tasques principals en relació al mecenatge  consisteixen en ajudar a la pre-producció, producció i posada en marxa dels esdeveniments complementaris als espectacles del Festival.