Fes-te voluntari!

Viu des de dins un dels festivals d’arts escèniques més aclamats del sud d’Europa. Coneix a persones amb qui compartir l’afició pels esdeveniments culturals. Entra en contacte amb artistes i companyies de primer nivell nacional i internacional.

Què significa ser voluntari de Temporada Alta?

L’èxit del Festival no seria possible sense la complicitat i la implicació dels voluntaris.
Ser voluntari et permet participar en el procés de creació i execució del Festival, ser part activa de Temporada Alta i viure un ambient cultural dinàmic, al mateix temps que pots conèixer com es gestionen la comunicació i l’organització d’esdeveniments culturals.

Com a voluntari col·laboraràs amb tres departaments: comunicació, producció i mecenatge. Busquem persones de tots els perfils, a partir de 18 anys, amb ganes de participar-hi i amb inquietud per les arts escèniques.
Forma part de l’equip del Festival de tardor de Catalunya!

Quins són els passos per fer-se voluntari de TA19?

1. Inscriu-te ara en aquest formulari, tens temps fins el 30 de maig de 2019.

2. Vine a la sessió informativa que es farà el dijous 6 de juny a les 19h a la Fundació La Caixa (Fontana d’Or). Per assistir-hi cal que t’hagis inscrit prèviament al formulari.

3. Els voluntaris sereu escollits després de trobades informatives amb els professionals del Festival. 

4. Gaudeix de l’experiència #TA19.

Amb què pots ajudar-nos?

Com a voluntàri col·laboraràs amb tres departaments de Temporada Alta de manera transversal: comunicació, producció i mecenatge.

Volem que puguis viure el Festival en primera persona i que col·laboris, aprenguis i gaudeixis de les diverses branques de Temporada Alta. D’aquesta manera, durant el Festival col·laboraràs amb aquests tres departaments, per tal que puguis descobrir què és el que més t’agrada del Festival. A més, tindràs una oportunitat única per conèixer amants de les arts escèniques com tu i per veure com és un festival com Temporada Alta per dins. 

El programa cultural de TV Girona AtrapaMozzzques ha dedicat aquest reportatge a la Mònica, voluntària de TA19

Com pots col·laborar com a voluntari/a?

> Suport a l’equip de comunicació del Festival:

 • Atenció al públic i informació als espectadors

 • Atenció a la premsa en les trobades amb les companyies

 • Suport en la preparació i desenvolupament d’accions complementàries als espectacles, en espais d’actuació abans i/o després de les funcions programades

 • Suport en la venda i distribució de marxandatge

 • Ajuda en la dinamització d’espais de participació del públic com per exemple el projecte #Enganxa’t a TA

 • Suport en algunes activitats vinculades a la Fundació La Ciutat Invisible com per exemple acompanyament als tallers de La Colla d’El Club

> Suport a l’equip de producció: 

 • Fer d’enllaç entre les companyies i el Festival: preparació dels materials de benvinguda per als artistes,  donar suport al personal del Festival en la relació amb les companyies, col·laborar amb el personal del Festival en la recollida d’artistes a l’aeroport…

 • Donar suport al personal de sala en l’atenció al públic abans, durant i després de la funció

 • Donar suport en el repartiment de material com els programes de mà

> Suport a l’equip de mecenatge:

 • Col·laborar en la pre-producció, producció i posada en marxa dels edeveniments complementaris als espectacles del Festival per part de les empreses patrocinadores

 • Donar suport al departament de mecenatge en activitats i esdeveniments durant el Festival

Enguany, l’equip de voluntaris donareu suport a tots els departaments de manera transversal i, des del Festival, garantirem la rotació entre les diverses opcions per tal de que coneguis les diverses facetes del Festival, enriquint així la diversitat llocs on col·laboraràs i la formació que rebràs. Si tens dubtes, realitzarem una sessió informativa el 6 de juny a les 19h a la Fundació La Caixa (Fontana d’Or). Recorda que cal que t’inscriguis prèviament. 

Formar part de l’equip de voluntaris requereix nivells de disponibilitat diferents: a vegades es demana tenir disponibilitat entre setmana, a vegades en dies de funcions, algun dels tipus de voluntariat requereix suport previ a les oficines del Festival i d’altres es centren, sobretot, en el suport als espais. En tots els casos, et demanarem la teva disponibilitat a l’hora de realitzar la inscripció i de manera prèvia a l’assignació per tal de poder-te destinar a col·laboracions que s’adaptin al teu compromís.