museu d'art de girona

Museu d’Art de Girona


  Pujada de la Catedral, 12 - Girona 17004
  T. + 34 972 20 38 34 Ext. 16815

El Museu d’Art de Girona, situat a la ciutat de Girona, és una joia cultural que ofereix una immersió fascinant a la rica història de l’art. Amb les seves impressionants col·leccions, el museu captiva els visitants amb la seva diversitat i profunditat.

Les seves galeries són un viatge a través del temps i les diferents corrents artístiques. Des del romànic fins al modernisme, cada període està representat amb mestria. Pintures, escultures, i altres formes d’expressió artística omplen les sales, testimoniant els diversos aspectes de la creativitat humana.

Destaca la secció dedicada a l’art medieval, amb una notable col·lecció de retaules, peces escultòriques i pintures que revelen la fe i la destresa artística dels creadors d’èpoques passades. Així mateix, les obres del Renaixement i del Barroc ofereixen una visió enriquidora de l’evolució artística al llarg dels segles.

El museu també alberga exposicions temporals que enriqueixen encara més l’experiència del visitant, proporcionant noves perspectives i enriquint el diàleg amb les col·leccions permanents.

A més de la seva riquesa artística, l’edifici del museu en si mateix és una obra d’art, amb elements arquitectònics que revelen la seva pròpia història. Amb la seva atmosfera serena i acollidora, el Museu d’Art de Girona convida els visitants a explorar i descobrir la bellesa i el significat que resideixen en les obres que alberga.

L'espai no té esdeveniments programats properament