A Tempo, Arts i Formació

Edició 2018

Després de la bona rebuda en la primera edició d’A Tempo, el projecte vol consolidar-se en el territori de Girona i Salt. La seva aposta continua sent la de teixir vincles entre el món educatiu i el món artístic amb la voluntat de formar a professionals de l’àmbit de les pedagogies culturals, facilitar l’accés i la participació activa dels joves a la vida cultural i fomentar processos d’innovació docent a través de la interrelació entre professionals de la cultura i de l’educació. 

Activitats

A Tempo desenvolupa un seguit d’activitats gratuïtes en el marc de Temporada Alta amb l’objectiu de vincular les arts escèniques amb el món educatiu. Ja s’han obert les inscripcions a:

  • Temporada Alta a l’Aula: espectacles que es programen majoritàriament a les mateixes aules de les escoles per tractar temes de l’actualitat com per exemple la violència, les emocions, la diversitat o les migracions.
  • Artistes a l’Aula: artistes o companyies que participen en l’edició del Festival van a les aules per a treballar competències socials, musicals, de lectura, escriptura, expressió física o creativa, segons les necessitats del grup o l’artista. 

Vols participar-hi?

Què cal fer per inscriure’t i sol·licitar les activitats d’A Tempo a la teva escola, institut o cicle superior?

  1. Sol·licita l’activitat aquí abans del 10 d’octubre marcant les teves preferències
  2. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar les dates
  3. T’enviarem un dossier orientatiu i els drets d’imatge a signar per les famílies
  4.  Uns dies abans de la sessió, és important que puguis preparar l’alumnat per l’activitat
  5. Gaudeix l’experiència!

En edicions anteriors...

L’any passat, en la primera edició d’A Tempo, van participar un total de 28 centres educatius, 3.845 estudiants, 182 docents i 77 artistes en només 5 mesos, d’octubre a febrer. Enguany, el projecte no aspira a créixer numèricament sinó a consolidar les relacions ja establertes, ja que, si bé aprofita un marc únic com és el de Temporada Alta, les accions d’A Tempo tenen una continuïtat més enllà de la durada del festival.

Per a més  informació del projecte contacta amb l’equip d’A Tempo a través d’aquest correu electrònic: atempo@ciutatinvisible.org