comacros salt

Factoria Cultural ComaCros (Salt)

Carrer Sant Antoni 1, Salt T. +34 972 231 681
Girona i Salt

La Sala Kropotkin a la Factoria Cultural ComaCros, situada a Salt, és un espai vibrant i dinàmic que reflecteix la diversitat i la vitalitat de la vida cultural a la regió. Inaugurada com a part del complex ComaCros, aquesta sala porta el nom de Pëtr Kropotkin, un reconegut pensador anarquista, com a homenatge a la seva defensa de la llibertat i la creativitat.

Amb una capacitat per a uns 200 espectadors, la Sala Kropotkin ofereix un ambient íntim i acollidor per a una àmplia gamma d’espectacles i activitats culturals. Les seves parets de maó vist i l’espai diàfan creen una atmosfera moderna i industrial, perfecta per a concerts, representacions teatrals, projeccions de cinema, exposicions d’art i altres esdeveniments culturals.

La programació de la Sala Kropotkin és eclèctica i innovadora, abraçant noves tendències artístiques i donant veu a artistes emergents. A més de les actuacions en viu, la sala també acull debats, tallers i altres activitats que promouen el diàleg i la participació comunitària.

La Factoria Cultural ComaCros és més que un simple espai d’entreteniment; és un centre de creativitat i transformació social, compromès a fomentar la cultura com a eina per al canvi i el desenvolupament. La Sala Kropotkin hi juga un paper essencial, connectant artistes i públic en un diàleg enriquidor que celebra la diversitat i la innovació.

On pots aparcar?

– Pàrquing carrer Juan de la Cierva
– Pàrquing gratuït El Canal

L'espai no té esdeveniments programats properament